меню

Доматени ястия 2.06.2019

Салата "Остренки" с раци - невероятен вкус

салата с фасул, домати и домати

Приготвя се днес салата "Sharp" с раци и домати, боб. Такава салата се състои от малко количество съставки, но това не е причина да се мисли за съмнителен резултат, защото колкото по-малък е съставът, толкова по-ярък и вкусен резултат ще получим.

Салата е доста питателна, именно поради фасула. За салатна превръзка използваме майонеза, добавяме задължително смлян пипер и сух / пресен чесън, така че получаваме огнена нотка.

Е, салата може да се сервира или просто на масата, или на празничен празник. Стъпка по стъпка рецептата с снимка описва по-подробно процеса на готвене.

съставки:

  • консервирани зърна - 200 г;
  • раци от раци - 100 г;
  • домати - 1-2 броя;
  • майонеза - 1,5-2 супени лъжици;
  • сол, пипер - на вкус;
  • сух чесън - 0,5 ч. л

Как да готвя салата "Ostrenky"

Подгответе всички продукти от списъка. След като е необходимо да отворите консервирания боб, изцедете сока. Между другото, всеки боб е подходящ за салата - червено, бяло. Сложете зърната в купа за салата.

боб

Раковите пръчици предварително се размразяват, след това се отстранява защитния филм от всяка пръчка. Нарежете пръчиците на малки кубчета. Добавете пръчиците към купата за салати.

раци

Изплакнете сочни зрели домати, изсушете, отстранете мястото на растеж на стъблото. Нарежете доматите на малки кубчета. Добавете доматите в салатата с останалите съставки.

домати и

Подправете салата с майонеза, налейте сух чесън, добавете щипка сол и смлян пипер. Смесете всички съставки и подредете в чинии, сервирайте салата на масата.

пълнител

Насладете се на храната си!

вкусна салата

Разпечатайте
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зарежда се ...
салата с фасул, домати и доматисалата с фасул, домати и домати

Прочетете също

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания