меню

Доматените сортове със снимки и описания 10.11.2017

Характеристика и описание на сорта домати "розов мед"

Е, ние продължаваме да ви запознаваме с такива различни разновидности. И днес ще разкажем за характеристиките на доматите "Пинк Мед". Не може да се каже, че този домат много добре толерира пристъпи от болести, така че лятото ще трябва да наблюдава това, но плодовете му ще бъдат компенсирани от всички физически и времеви разходи. Те са вкусни, месото е сочно, ароматно, защото Pink Honey е сред фаворитите.

особеност и описание на сорта

 • Сортът не е хибрид, който има своите предимства, защото можете да спестите от закупуването на семена, тъй като можете да отглеждате реколтата от семена, получени в един сезон в следващия.
 • Срокът на зреене е равен на 100 до 110 дни. Това предполага, че този вид се отнася до домати със средни периоди на зреене.
 • Разнообразието на сорта се състои в това, че може да се засажда в оранжерии, на открито и под филма.
 • Плодовете дават големи, месести. Пулпата е благоуханна, приятна текстура.
 • Доматите от розов мед могат да се използват за прясна храна, за приготвяне на летни салати, за консервиране и за приготвяне на сокове.
 • Този домат показва добри резултати, когато е засаден на сайта след грах, моркови, лук и чесън, но не е най-добрият предшественик на "розовия мед".
 • Доматите дават доведени деца, защото трябва да ги премахвате през цялото време. Най-висок добив дава сорт, ако се образува, оставяйки два стъбла.
 • Отнася се за определящи видове. Височината му достига малко по-малко от два метра. Следователно този домат трябва да бъде вързан до вертикална опора под формата на тел или въже, или на пергола.
 • Плодовете имат закръглена форма, повърхността е оребрена.
 • Листата имат тъмнозелен цвят, среден размер. Една четка може да образува от три до седем плода.
 • Доматите тежат от 160 до 210 грама.
 • Цветът на зрелия домат е тъмен, наситен.
 • В агротехниката комплексните техники няма да изискват „розов мед“ домат. Купувайте семена не е проблем във всеки магазин за летни жители, на пазара, чрез интернет.
 • Доброто качество в този вид домати е, че се отглежда в цялата страна, където климатът варира значително в различните региони.

Видео преглед на доматите "Розов мед"

Вижте също: Поликарбонатни парникови домати от най-висок клас

Четене на прегледите в интернет за това разнообразие от домати, можете да видите информацията е много разпръснати, факт е, че много градинари обърка Pink Honey с друг добър клас на слон. Внимателно разгледайте вида „Розов мед“ на снимката, за да разберете какво трябва да получите в края.

Агротехника расте

111Засаждане на семена, извършени през март, ако отглеждате този сорт в оранжерията, тогава датата на засяване може да бъде прехвърлена към края на февруари. Като контейнери можете да използвате дълги контейнери или налични инструменти. Но много летници с голяма любов практикуват сеитба в торфени таблетки за първата година, след което тази таблетка се прехвърля в торфени саксии, които могат да бъдат засадени директно на основните места. Можете да поставите разсад в таблетки и във всеки друг контейнер, тъй като е по-удобно.

По отношение на предварителното лечение винаги е необходимо. Особено ако си купил семената за първи път. Трябва да проверите за покълване - да накиснете семената във водата - тази, която се появи на повърхността, е лоша. След това се разсипва в калиев перманганат (разтворът е слаб).След това можете да си купите всяко лекарство за стимулиране или да използвате ефективен метод за барботиране (семената поставят вода, след което компресорът се понижава за кислород от аквариума).

Засяването се извършва в хранителни почви, които можете да направите от хумус и земя. Можете да използвате и готови от магазина.

Вижте също: Лятни ревюта домати домати

Ако сте засадили разсад в хапчета, тогава не е необходимо да се гмуркате. Разсадът трябва да се постави на слънчево място, като им се осигури добро поливане, когато почвата изсъхне.

Трансферът до открития терен се извършва с пристигането във вашия район на топлина. Един квадратен метър е по-добре да не се засаждат повече от три храсти. Забравете, че сортът е висок, той се нуждае от подкрепа. Вече ви казахме за доведените деца и за факта, че е по-добре да оставите два стъбла за оптимален добив. За да се развиват и развиват активно доматите, те трябва да бъдат хранени. Много добър сорт реагира на азотно-фосфатни торове.

Доматите обикновено усвояват различни торове. Не може да се мисли дълго, отколкото да се хранят културата, както по стария и доказан начин - да се използва оборски тор или тор от пилета. Последната има висока концентрация, тъй като трябва да се разреди с една част до двадесет части вода. Също така опитни градинари съветват да се излее тази превръзка не в основата, а между редовете.

Вижте също: Домати "Експлозия" ревюта снимки, които засадени?

Поливането трябва да бъде на постоянно място в изобилие, но само когато изсъхне. Излишната влага унищожава този домат. Не е необходимо и се прилага пръскане, листата не го харесват.

Това е агротехниката и характеристиките на розовия домат. Добро разнообразие, плодотворно и, най-важното, вкусно.

Разпечатайте
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зарежда се ...

Прочетете също

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания