меню

Съвети 14.05.2019

Първоначалното използване на решетката за плодове в ежедневието

нето

За да се реши проблемът с изхвърлянето на боклука и да се получи полезно тяло, ще помогнем първоначалната употреба на мрежата за плодове и зеленчуци в ежедневието. Издръжливият полимерен материал може да се използва за различни цели - миене на съдове, грижа за тялото, почистване на зеленчуци, създаване на занаяти. Ще отнеме само вашето въображение и малко време.

Еластични плодови мрежи

Плодовите опаковки са склонни да се разтягат. Продуктите са изработени от полимерни влакна, които са изработени в дълъг еластичен цилиндър с помощта на специално оборудване. В опаковките на окото плодовете не гният, проветрява, запазва формата си.

Материалът се характеризира с:

 • сила;
 • устойчивост на замърсяване;
 • способност да издържа на механично натоварване;
 • липса на реакция към органични и химични вещества.

От плодовите мрежи можете да направите различни аксесоари за домакинството, които ще улеснят домашните задължения, ще декорират интериора и ще ви помогнат да организирате живота си.

Блюдо-гъба

Устройство за почистване от чинии, саксии, тигани с остатъци от храна и мазнини ще улесни миенето на съдовете и ще направи процеса по-ефективен. За да направите подсилена кърпа, следвайте алгоритъма:

 • измийте еластичния контейнер със сапун и гореща вода, изсушете го;
 • поставете обикновена гъба вътре в цилиндъра на мрежата;
 • изрежете ръбовете така, че страните на гъбата да могат да бъдат затворени с мрежа;
 • Зашийте парче гъба с подсилена нишка или линия на страната, хващайки само клетъчни ръбове.
Важно!

Вземете порьозната гъба от пяна по размер с мрежа. Материалът на мрежата не трябва да бъде прекалено стегнат или прекалено хлабав.

Твърдите гъбички с клетки лесно изстъргват мазнината, храната от съдовете. Порест каучук, разположен във вътрешността на приспособлението, ще направи възможно използването на перилен препарат икономически.

Bast за грижа за кожата

Можете да направите домашно приготвена кърпа за ексфолиране на мъртви кожни клетки от няколко решетки от под плода или да комбинирате пяна и еластичен мрежест материал. За производството на устройства за измиване на тялото ви е необходим въже, игла, усилена нишка или въдица.

Изберете една от опциите за правене на домашна кърпа:

 • вземете няколко решетки от под плода, отстранете от тях етикети и възли. Нарежете опаковката от едната страна, за да образувате правоъгълна еластична лента. Поставете няколко парчета един върху друг. Закрепете конеца на долния мрежов слой в средата. Зашийте заготовката няколко пъти през всички правоъгълници. Обвийте въжето около кърпата и направете шнур;
 • Вземете пакет с плодова мрежа с дължина най-малко 25 см и разтегната ширина най-малко 15 см. Поставете гъба от пяна в детайла. Зашийте ръбовете на окото от двете страни. Направете шнур от въжето и го зашийте на домашна кърпа.

Мрежестият материал нежно и едновременно ефективно отстранява стария епител от влажна кожа. Можете да изтърквате тялото си веднъж седмично с това устройство.

Скрепер за почистване на зеленчуци

Мръсните зеленчуци, на повърхността на които има нападение от земята или други замърсители, се почистват лесно с мрежа от плодове. Замърсяващите частици бързо се елиминират чрез използването на еластичен полимер.

За да почистите зеленчуците, използвайте препоръките:

 • да вземе обичайната опаковка на окото;
 • в топла вода с леко докосване на плодове;
 • изплакнете зеленчуците;
 • измийте домакинския скрепер със сапун и вода.

Тънките нишки от опаковъчни съдове от под плодовете могат да попаднат в каналите на кората и да отстранят мръсотията от тях. Cellular устройство бързо почистване на картофи, моркови, цвекло и други замърсени корени. Изсушете скрепера след употреба.

Занаяти и аксесоари

Възможно е да се направят разнообразни полезни устройства от еластичен мрежест материал, който ще намери практическо приложение в ежедневието, вътрешната декорация и занаятчийската декорация. От опаковъчната мрежа от плодовете може да се направи:

 • легло с игла. Вземете тесен пакет с ярък цвят. Вътре, поставете валцувания материал или пяна. Нарежете ръбовете и ги зашийте;
 • струна чанта за крушки. Спасете реколтата от лук и цветето лук ще помогне тяхното съдържание в мрежата материал;
 • опаковане на подаръци. Поставете мрежовия материал отгоре на опаковъчната хартия върху подаръка и му придайте формата на лък, бонбони, елегантен слой с мъниста и цветя, пришити към клетките;
 • брошки. Можете да направите различни брошки под формата на цветя, насекоми от многоцветни мрежи. Дайте на материала желаната форма и шийте подходящия цветен конец;
 • бижута върху бутилката. От мрежестия материал можете да направите красива украса върху стъкления контейнер за празнична маса. Нарежете опаковката, за да получите лентата. Зашийте еластичната опаковка върху венеца.

Еластичният контейнер под плодовете не се къса дълго, запазва свойствата си, лесно се почиства. Можете да го приложите в различни области на икономиката.

Голяма мрежа от зеленчуци

Големи мрежести торбички от зеленчуци не трябва да се изхвърлят. В тях можете да съхранявате зеленчуци, да транспортирате неща, предмети. Пакети от 5 и 10 кг са изработени от ярки полимерни влакна, които се характеризират с висока якост. Използвайте този материал, за да създадете полезни неща.

От големи растителни мрежи можете да направите:

 • декоративни калъфки за възглавници. Нарежете шевовете върху опаковката, разгънете клетъчния материал и шийте многоцветни капаци за дивани възглавници;
 • кошница за пране. Направете телена рамка, която симулира цилиндър. Разтегнете мрежестата тъкан над скелета, зашийте ръбовете, като осигурите напрежение на продукта;
 • чанта под играчките. В плик от пчелна пита поставете огъната жица в кръг или правоъгълник. Поставете такива заготовки върху цялата заготовка, за да оформите опаковката на цилиндър или продълговата кутия. На една от страните направете дупка, където детето може да извади играчките си.

Мрежести опаковки от зеленчуци и плодове могат да бъдат полезни в икономиката. Дайте втори път еластични торбички, показващи въображението. Можете да направите удобни гъби за миене на съдове, красив декор за подаръци, контейнери за съхранение и транспорт от мрежи за плодове и зеленчуци.

Разпечатайте
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зарежда се ...
нетонето

Прочетете също

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания