меню

Доматените сортове със снимки и описания 11.10.2017

Домат "Демидов", снимки, ревюта

Ако търсите такива домати, така че да не си губите времето, усилията, не се колебайте много места, и дават добри плодове, тогава разнообразието от домати "Demidov" е за вас. Описание и прегледи могат да бъдат намерени в статията по-долу, но първо трябва да се отбележи, че този домат е много търсен и градинарите го обичат.

Обща информация

"Демидов" сорт, открит през този век. Отглеждат се от Русия. Доматът е непретенциозен, плодотворен, има много предимства. Подходящ е за отглеждане в оранжерия, на улицата, с развиващи се региони, които се простират от централната част на страната на север.

Това не е хибриден домат, и няма сортове, сходни по име. Хибридите имат своите предимства, сред които има висока устойчивост към болести и метеорологични неприятности, но тук „Демидов”, макар и да няма специално обозначение върху опаковката, също не се страхува от болести. Разбира се, с него ще се случат гнило неприятности, но това рядко е резултат от неправилна грижа. За да предотвратите това да ви се случи, прочетете следната статия.

Вижте също: Домати "Интуиция" ревюта, снимки, доходност

Домат "Демидов". Характеристики и описание на сорта

 • Третира доматите със средни срокове на узряване. Реколтата ще се образува след 100-110 дни след засяването.
 • Силно резистентен домат до болести и температурни крайности.
 • Непретенциозен сорт.
 • Плодовете са компактни по размер - до 130 грама, което е удобно за консервиране като цяло. Но те са свежи и вкусни и ароматни, което показва гъвкавостта на заведенията за хранене.
 • Голям плюс на "Демидов" е, че плодовете могат да се съберат още не узрели и узряват у дома.
 • Добре съхраняван и лесно транспортиран.
 • Компактни втулки - до 65 см.
 • Не се изисква обвързване и настилка.
 • Определителен изглед. Стъблото стъбло. Листа и клони малко.
 • Броят на клетките в плода е четири, има малко семена.
 • Цвят на кожата розов. Докато плодът не узрее, до стъблото има зелен ореол.
 • Доматите могат да се отглеждат за продажба, тъй като над 98% от реколтата и около 170–470 центнера на хектар има презентация.
 • Този сорт има добра настройка на доматите.

Важно е!

Домат "Демидов", както разбирате от описанието на сорта, непретенциозен. Снимките са разглобени и мненията потвърждават този факт, но липсата на влага води до развитие на гниене и напукване на плодове. Това е важен нюанс в селскостопанската технология.

Вижте също: Домат "Chio-chio-san" ревюта, снимки, кой е засадил?

Отглеждане на домати "Демидов"

Културите започват от второто десетилетие на март до април-месец. За да се осигури добър добив и да се намалят рисковете, по-добре е да се направи всичко според лунния календар. Културите могат да се извършват незабавно в отделни чаши, за да се избегне издърпване. Това ще спести време и усилия. Можете да извършите стандартна обработка преди сеитба - накиснете семената в слаб разтвор на манган. Но доматите са стабилни, така че това не може да се направи.

Така че, семената са засадени, навлажнени, покрити с фолио. Сега, стреля ще се появи скоро. Ще ги напоите, а една седмица преди засаждането в открит терен да се втвърди, между другото, ще бъде около юни. Преди сеитба, трябва да изкопаете почвата, да направите минерална превръзка във всяка ямка. Общият брой на храстовите тор ще бъде 2-3 за целия сезон. Можете да използвате хранителни продукти или естествена храна, като например тор или тор. Този сорт реагира добре на препаратите "Gumifild", "SVIT" и "Megafol". Използват се за хранене в листата и не само.

Вижте също: Домати "Верлиока" - характеристики и описание на сортовата снимка

Вече казахме, че тези домати са чувствителни към влагата, в противен случай започват да болят от гниене и пукнатини. Затова винаги наблюдавайте влажността, но не пълнете. Това е основният проблем за тези, които са засадени домати "Демидов".

Важно е!

Водата за напояване на този сорт трябва да бъде топла. Овлажняване се извършва вечер, сутрин храстите се разхлабват. Между храстите не трябва да бъде по-малко от 50 cm.

Това е всичко, което трябва да знаете. Накратко и информативно за добрата оценка за новия сезон.

Разпечатайте
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зарежда се ...

Прочетете също

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания