меню

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания 26.03.2018

Домат "Кралят на Лондон": средно и едри плод

Имайки предвид „краля на Лондон”, доматите, снимките, добивите, описани от вече нарасналите, става ясно, че описанията са много разнообразни и различни. Какво става? Да, такова разнообразие не е в регистъра на селекционните постижения на Руската федерация или други съседни сили, а всеки опаковчик пакетира това, което смята за необходимо.

Обща информация

Провеждайки преглед на пазара по рафтовете на магазините за семена и в интернет ресурса, може да се намери както кралят на Лондон, така и само Лондон, което, разбира се, предизвиква объркване и е неприемливо в имената на сортовете. Помислете за следните "царе":

 • "Кралят на Лондон" от "Семена на Алтай";
 • “Кинг Лондон” Агъркс, Свердловска област Русия;
 • "Биотехнология" Русия;
 • Седмократен Беларус.
 • "Сибирски сортови семена" Русия;
 • TM "GL SEEDS" Украйна.

Трябва да се отбележи, че всички тези фирми описват своя избор на шедьоври като национална селекция.

Характерно за това, което имаме

Разглеждайки описанието, става ясно, че всички тези описания обединяват едно нещо - доматите трябва да се окажат големи плодове. Но по-нататъшното виждане на “царя” е различно за всички.

Описание на сорта

 • От компанията "Agresk" ще получите домати от средата на началото. Бушът твърди височина не повече от 150 см. Доматено плодове в диапазона от 200-250 г, формата на пипер с леко удължен връх, така наречения "чучур". След засяване на семена от този пакер ще получавате червени, месести домати с гладка кожа и гъста, ароматна, вкусна каша за обозначаване на салата и преработка в доматени продукти;
 • Изборът на доматите на "Лондонския крал" от компанията "Биотехнология" ще стане собственик на средно-късен домат. Височината на производителя на формата на растението обещава до 200 см, но само с добра грижа.
Теглото на плодовете ще се получи в диапазона от 150-300, но 700 g, както ако можете да постигнете. Формата е закръглена пирамидална, въпреки че професионалните животновъди дори не осъзнават тази форма на домати.

Вижте също: Малиновият домат: сорт с изключителни качества

"Биотех" гарантира отличен вкус, плътност и червен цвят на напълно узрели домати, както и отлично качество на съхранение, до ноември, което е напълно възможно за късен домат.

Добивът на техния "цар" е в рамките на 5 кг от храст, но казват, че може да се вземат и 10 кг от храста.

 • "Градина Брест". Твърди, че отглеждането на домати в Русия, но не посочват кой е то. Техният "цар" е в средата на сезона, до 160 см висок, и произвежда от 350 до 600 г, а вероятно и до 800. Месо, с малко количество семена, сърцевидна, малиново-розов цвят.
Беларуси твърдят, че специален товар се пада на първите три четки, които носят до 6 плода.
 • "Сибирските сортови семена" произвеждат опаковки, които ще дадат вегетативна форма под 180 cm с плодове сърцевидни и малиново-червен цвят. Средното тегло на плода е 300–500, но производителят твърди, че отделните екземпляри могат да дадат 700–1000 g.

Домати месести, с отличен вкус. Разнообразието се препоръчва като салата, както и за употреба при преработка.

Гарантираният добив е 5-5,5 кг, или дори всичките 10 кг от храста. Безопасността на плода е отлична.
 • ТМ "GL SEEDS" представя сорта като добре листна вегетативна форма до 150 см височина.Плодовете са домати с форма на сърце и с тегло около 400 гр.

Фирмата гарантира, че доматите имат отличен вкус с приятна сладост и високо съдържание на сухи вещества от розово-малинов цвят.

Доматът се препоръчва за открити земни и филмови оранжерии, подходящи за прясна консумация и преработка в сокове, сосове, пасти, кетчупи.

Болест и устойчивост на вредители

Не е възможно да се определи стабилността на сорта без наблюдение и лабораторни изследвания. Още по-трудно е да се опише в случай, че регредерът е просто огромен.

Тези зеленчуци, които искат да запазят отглежданите култури и да не позволят на болести и вредители да вземат участие в него, не се вглеждат в описанието на резистентността, а редовно и своевременно третират храстите с домати с фунгициди.

Първото лечение се извършва веднага след появата на яйчника, а след това на всеки 15-20 дни с незаменима редуване на противогъбични лекарства.

Силни и слаби страни

Който и производител да изберете, предимството на този домат е едно - големи плодове.

И тогава всичко зависи от това колко щастливи сте с генетично разнообразие.

Всички производители посочват:

 • висок добив;
 • тип салата;
 • отличен вкус.

Вижте също: Домат "Анастасия": много предимства и проста обработка

Характеристики на отглеждане

Всички опаковчици казват, че сортът е висок, неопределен. Това предполага, че инсталацията е необходима:

 • расте чрез култура на разсад;
 • при разсаждане в земята за засаждане на склонни или много дълбоки;
 • постоянно наблюдава хранителната стойност на почвата;
 • патица навреме и да доведе културата в един изстрел;
 • редовно завързват двете издънки и разсад.

Оценката на характеристиката и описанието на доматите "King London" говори за много големи плодове, дори до 1000 г. Ако се разгледат тези данни, трябва да се разбере, че е невъзможно да се получи висока възвръщаемост от ниско-хранителни почви. Само баланс на азот, калий и фосфор може да позволи на растението да покаже пълния си потенциал и да угоди на земеделския производител с добра реколта.

Подхранването на храстите започва 10-14 дни след разсаждане на открито. Първото хранене се извършва с разтвор на азотни торове. Вторият е азотен с поташ и фосфор, а третият трябва да е вече без азотни съединения.

Вижте също: Най-добрите сортове домати за открит терен

Идеален за хранене можете да избирате, когато се редуват органични и минерални добавки, както и корени и листа. В този случай, растението получава балансирана диета, която гарантира увеличаване на вегетативната маса, устойчивост на болести и добър добив на висококачествени култури.

Видео: 9 тайни на плодотворни домати

Разпечатайте
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зарежда се ...

Прочетете също

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания