меню

Съвети 30.05.2019

Дървета, които трябва да бъдат засадени у дома: народни знаци

Избирайки дървета, за да ги засадят у дома, трябва да знаете кои от тях могат да бъдат засадени в двора и зад оградата, и за какво трябва да внимаватетака че да не причиняват нещастие и нещастие.

Съдържание на статията
  1. бреза
  2. череша
  3. хвойна
  4. акация
  5. калина

бреза

Не насаждайте бреза близо до къщата. Според руските убеждения духовете на природата живеят в багажника и не е известно дали са добри или зли. Ако има добър дух в бреза, тогава нищо лошо няма да се случи на собственика на двора, но ако това е зло, тогава изчакайте бедствие.

Вярата също така казва, че жена, която живее близо до нарастваща бреза, страда от гинекологични заболявания или безплодие. Ако все още искате да засадят това красиво дърво, тогава трябва да засадят извън двора, близо до портата. Тогава тя ще защити жилищата от нахлуването на злите духове и злите духове и няма да позволи на хората с негативни намерения да влязат в двора.

череша

Отглеждането на череши близо до къщата е добър знак. Растението не изисква специални грижи, богато цъфти и дава плодове, а сладкият аромат по време на цъфтежа има положителен ефект върху човешката психика и възстановява емоционалния баланс.

Череша е символ на плодородието и богатството на собствениците.

На изток Сакура е едно от най-почитаните дървета, което носи късмет. Черешите често се правят амулети и талисмани, които защитават собственика от зли сили, привличат късмет и материално богатство.

Засаждането на череши се препоръчва в близост до altanok и барбекюта. В допълнение, кебап, приготвен върху въглища от черешови трупи, ще бъде най-вкусен.

хвойна

В много райони на Руската федерация, клоните на хвойна отбелязват последния път на човек от дома до гробището по време на погребението. Поради връзката на хвойната със задгробния живот много хора не искат да я засадят близо до жилището.

Но е необходимо да се вземе предвид фактът, че това е мощно отделение, което ще защитава дома и собствениците от зли духове, злото око, насочването на щетите и други ритуали на черната магия.

Иглата хвойна трябва да се изгори в печките в къщата, за да се почисти къщата на негативната енергия. Засаждането на растение е необходимо само в близост до къщата, а не в задния двор.

акация

Акацията има положителен ефект върху потомството - третира мъжкото и женското безплодие. За семейни двойки, които не могат да имат дете за дълго време, лечителите препоръчват засаждане на акация в двора. В допълнение, енергията на дървото облекчава стреса от човек и подобрява настроението.

калина

Много градинари са предпазливи за засаждане на калина на мястото, знаейки легендата за външния вид на храста, но това дърво ще защити къщата, то е символ на съгласие в семейството.

За да се запази любовта между съпрузите в продължение на много години и бързото попълване в семейството, младоженците веднага след сватбата трябва да засаждат калина близо до къщата. Новородените момичета се къпят в инфузия Калинас, което гарантира бебешкото здраве и женското щастие.

Ако знаете енергията на всяко растение, можете да предпазите дома си от зли духове, да възстановите психическото равновесие в къщата и да привлечете късмет, щастие и богатство.

Разпечатайте
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (4 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зарежда се ...

Прочетете също

Най-добрите хибриди на домати със снимки и описания